Set reportatges, a la Nau

[slideshow]

Set reportatges per la inclusió social

Del 19 de desembre de 2011 al 15 gener 2012

Sala Thesaurus – La Nau

Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores  i de 16 a 20 hores.

Diumenge i festius de 10 a 14 hores. ENTRADA LLIURE

Organitzat per: EAPN, Xarxa d’Entitats per la Inclusió Social de la Comunitat Valenciana

Hi col·labora: Universitat de València

L’eix bàsic de l’exposició itinerant “Set reportatges per a la inclusió a la Comunitat Valenciana” és l’elaboració de set reportatges periodístics que descriuen i analitzen la realitat de set perfils característics de persones en risc d’exclusió i que responen a perfils visibles de: migració, gitanos, prostitució, persones sense llar, refugiats, violència de gènere i reclusos. amb motiu d’aquesta exposició s’ha editat un nou catàleg en format revista en versió bilingüe (valencià-castellà), que es por aconseguir a la mateixa exposició, i que es por baixar en aquest enllaç. També es pot veure en versió page-flip en aquest enllaç.

Els materials utilitzats per a l’exposició es van obtenir en els diversos tallers de capacitació realitzats prèviament per la xarxa per la inclusió EAPN CV per a formació i capacitació de persones que viuen aquestes realitats. L’exposició es va projectar com a  material de sensibilització per als col·lectius socials en situacions similars per canviar aquesta realitat, fomentant-ne l’autoestima i l’autonomia personal, així com per als professionals de la informació i comunicació en el tractament “positiu” d’aquestes realitats, no emmascarant la realitat de les situacions, sinó emfatitzant la força personal i la voluntat de canvi de les persones afectades, així com el treball de les diverses entitats i institucions que ajuden en aquest procés en general a la societat valenciana en el coneixement de les realitats d’exclusió a la Comunitat Valenciana. Els fotògrafs són: Bustamante, Alberto Sáiz, Biel Aliño, Ana Yturralde, Benito Pajares, Daniel García Sala i Eva Máñez. I els redactors: Xavier Aliaga, Héctor Gozalvo, Anna Gimeno, Teresa Domínguez, Paco Simón, Joan M. Oleaque i Nuria Tendeiro. La mostra es completa amb un documental realitzat per Samuel Sebastian.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Cerrar