La Xarxa EAPN CV va presentar a Beniarjó l'informe 'VEUS i àmbits del voluntariat'

1476297_600055683381836_549849408_n

 

El 4 de desembre, la Xarxa EAPN CV va visitar el CDR de La Safor a Beniarjó i va presentar l’Informe ‘VEUS i àmbits del voluntariat’ en el contexte del Dia Internacional del Voluntariat. Unes cinquanta persones participaren a l’acte que va tindre lloc al Centre Social de Beniarjó. La coordinadora del CDR de La Safor, Blanca Llorca, la representant i la coordinadora de la Xarxa EAPN CV, Pepa Navarro i Núria Tendeiro, respectivament, així com l’agricultor i voluntari del CDR, Claudi Faus van parlar sobre la situació del voluntariat a la C.Valenciana i van animar els joves i les persones majors presents a l’acte a participar activament en la lluita contra la pobresa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Cerrar