Xarxa EAPN CV en la taula 'Qui és pobre avui en dia?' de la coalició Compromís

La vicepresidenta de la Xarxa EAPN CV, Sonia Márquez, va participar en la taula ‘Qui és pobre avui en dia?’ que va organitzar la coalició Compromís dijous passat, 12 de desembre, al Centre Cultural Octubre de València. La taula va estar moderada per la representant de la sectorial de Benestar Social de Compromís, Pila Sifre, i en ella van intenvindre ademés de la portaveu de la Xarxa EAPN CV, el representant de la sectorial de Pobresa a Compromís, Daniel Rodríguez, el diputat a les Corts Valencianes per aquest grup, Juan Ponce, i la portaveu de la Confederació Gonzalo Anaya, Maria Dolores Tirado.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Cerrar