L’EAPN CV promou una proposta de ‘Pacte contra la Pobresa i per la Inclusió Social a la C.Valenciana’ entre els grups parlamentaris valencians


Portaveus de l’EAPN CV, Xarxa per la Inclusió s’han reunit aquest matí amb el diputat i representant de Ciudadanos en la Comissió de Política Social, Ocupació i Polítiques d’Igualtat de Les Corts, Alberto García Salvador, i amb la diputada portaveu i representant del PSPV en la mateixa Comissió, Concha Andrés. La semana pasada la xarxa es va reunir amb la diputada de Compromís, Isaura Navarro, mentres dilluns 30 de noviembre té previst una trobada amb el diputat de Podem i vicepresident de la Comissió de Política Social, César Jiménez.

En ambdúes reunions aquest matí, l’EAPN CV ha informat de la situació de pobresa i d’exclusió social a la Comunitat Valenciana, i ha plantejat la seua proposta per a comprometre els grups parlamentaris en l’erradicació de les situacions de major vulnerabilitat a través d’un Pacte contra la Pobresa i per la Inclusió Social a la C.Valenciana.

Les representants de la Junta Directiva de l’EAPN CV, Lola Fernández (Fundació Secretariat Gità) i Virginia Sanchis (Asociación Alanna), junt a la coordinadora tècnica de la xarxa, Núria Tendeiro, han presentat als diputats i diputades les dades de pobresa i exclusió social a la Comunitat Valenciana publicades recentment en el seu últim informe ‘L’Estat de la Pobresa. Seguiment de l’indicador de pobresa i exclusió social a Espanya 2009 – 2014’. Aquest informe analitza la situació social a Espanya i les seues comunitats autònomes amb les últimes dades disponibles segons l’indicador europeu AROPE.

Aixì mateix han presentat propostes de inclusió social de la xarxa que actualment reuneix 23 entitats d’acció social a la C.Valenciana. L’EAPN CV està presentant i promovent un Pacte contra la Pobresa i per la Inclusió Social a la C.Valenciana entre els diferents grups parlamentaris valencians. ‘L’objectiu és arribar a un compromís seriós de tots el grups parlamentaris amb la finalitat de que la pobresa i la inclusió social no desapareguen de l’agenda política i parlamentaria, volem un pacte que no es quede en una signatura més i que ajude a combatre amb eficàcia les situacions de pobresa creixent a la nostra Comunitat’, explica la presidenta de l’EAPN CV, Lola Fernández.

La semana pasada la xarxa es va reunir amb la diputada de Compromís, Isaura Navarro per a tractar aquest tema, i dilluns 30 de noviembre té previst una reunió amb el diputat de Podem i vicepresident de la Comissió de Política Social, Ocupació i Polítiques d’Igualtat de Les Corts, César Jiménez.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Cerrar