El Tercer Sector de lo Social ix a la Plaça de l’Ajuntament de València per a animar als valencians a marcar la XSolidaria

La Plataforma del Tercer Sector de lo Social de la C.Valenciana i la Coordinadora Valenciana de ONGD, amb el recolçament de la secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez i Seguí, i de la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives i Inserció Socio-Laboral a l’Ajuntament de València, Isabel Lozano, han animat i convidat aquest matí als i les valencians i valencianes a marcar la #xsolidaria (la casella 106 d’activitats de Interés Social) en la seua Declaració de la Renda.

El 53,25% de la població contribuent a la C.Valenciana, es a dir 1.136.169 persones, va marcar la #xsolidaria l’any passat, un 2,2% més que a 2015. D’aquesta manera es van recaptar 26.310.504 euros que aniran destinats a projectes d’acció social, de cooperació internacional i mediambient.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Cerrar