EAPN CV signa un Pacte per la Innovació Inclusiva

Aquesta setmana signarem a Las Naves el Pacte Local per la Innovació. La EAPN CV aposta per una innovació inclusiva que no genere una esquerda que reduïsca les oportunitats de les persones en risc de pobresa i exclusió a la ciutat de València.

La innovació compleix una funció essencial en el desenvolupament de la nostra ciutat. Per aquesta raó signarem el Pacte local que impulsa l’Ajuntament de València a través de Las Naves. Segons la lletra del propi Pacte, ‘la iniciativa es basa en la col·laboració i coordinació, i aglutina els principals actors de l’ecosistema innovador como són les universitats, centres d’investigació, associacions empresarials i societat civil’.

El propòsit és garantir la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i progrés humà de la ciutat. El document del Pacte explica que ‘l’objectiu final és convertir València en un referent de ciutat sostenible, equitativa, integradora, accesible i culturalmente activa’. Per a la EAPN CV ha de ser, especialment, inclusiva: ‘Volem una innovació inclusiva. No volem que es genere una esquerda de la innovació que reduïsca les oportunitats de les persones en risc de pobresa i exclusió a la ciutat de València’, explica la presidenta de la xarxa, Lola Fernández Rodríguez.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Cerrar